We zijn weer begonnen!

De ongebruikelijk warme zomer hebben we weer achter ons gelaten en zijn sinds 2 weken weer gestart met onze repetities op onze vertrouwde plek!

Misschien heeft u in de afgelopen dagen een flyer van ons in de brievenbus gehad. Dit is onze wervingsflyer.(hieronder de tekst van de flyer, mocht u deze flyer niet gehad hebben, maar u zich wel zou willen aanmelden).

Altijd al willen zingen?
In groepsverband

En hou je van zingen en ben je jong van geest? Je bent dan van harte welkom om vrijblijvend mee te
zingen en de sfeer te proeven op een repetitieavond, elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de aula van O.B.S de Molenwiek in Haarlem (Molenwijk).
Daar repeteren wij met ruim 20 enthousiaste leden onder leiding van dirigent Wim de Vries en pianiste Elizabeth Scarlat, om het beste in ons naar boven te halen voor concerten bij verzorgingstehuizen en het jaarlijks concert!
Kom gerust kijken en de sfeer proeven, je hoeft niet meteen mee te repeteren. Dat mag natuurlijk wel!

Doe vervolgens een maand mee en je krijgt in die maand, van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je in het beste in het koor past. Bepaal na die maand of je lid wil worden.
Ook al ben je niet in de wieg gelegd om een beroemde solist(e) te worden, in het koor kun je leren een goede koorzanger(res) te worden. Het noten lezen en de juiste ademhaling- en zangtechniek krijg je in het koor geleerd. En wie weet, misschien ben jij dan toch de nieuwe Christina Deutekom of Pavarotti…?

Enthousiast geworden?
Meld je dan aan bij Leo van der Geer via telefoon: 06-21878415 voor een vrijblijvende avond om de sfeer te proeven en eventueel mee te zingen.
Waar?
O.B.S de Molenwiek, Betuwelaan 2, 2036 GV Haarlem-Molenwijk. Ook bereikbaar met lijn 73, halte Baronie. (ingang parkeerplaats zijde Betuwelaan)
Wanneer?
Elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur (behalve in de schoolvakanties)
Informatie?
Kijk op www.nogmuziektheater.nl of stuur een e-mail naar info@nogmuziektheater.nl o.v.v. ‘Ik ben enthousiast!’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *